Leinars gangsters goes for gold!

I helgen är det dags för vinterns stora höjdpunkt - Älvcupen - en inomhusturnering i fotboll i Trollhättan.
David Leinar har en gangster har ett bättre lag än någonsin och efter sommarens silver finns inte annat än guld på kartan.
Det läskiga är att vi inte har någon som helst aning om vilket motstånd som väntar, det är en helt öppen turnering för allmänhet, kompisgäng och rutinerade fotbollsspelare.
Vi är med i Älvcupen för första gången, tydligen har det varit väldigt ojämnt tidigare år, därför har de nu delat upp lagen i två delar som kommer spela varsin parallell cup.
Egentligen ska alla som har nån licensierad spelare i sitt lag, spela elitcupen, men vi har bara två division sex-målvakter(varav den ene är avbytare) och en juniorspelare som är licensierade och skulle säkerligen bli en slagpåse i den, därför kom cupgeneralen och jag överens om att amatörcupen är mest lämpad för oss.
Men om amatörerna består av brandmän som brukar lira i korpenserien eller greker från Grekiska föreningen i Kronogården eller gamla division 2-spelare från FCT eller tjocka lallare från SAAB, det har vi ingen som helst aning om förrän vi kliver in i Älvhögsborgshallen på fredag eftermiddag.
Det är över 20 lag tot och VI ska spela premiärmatchen, kommer bli sjukt nervigt.


För egen del känns det ganska bra inför helgen, vi lirade i Ljungskiles konstgräshall förra helgen och jag fick ett kvitto på att jag har lite boll kvar i mig, trots att jag inte rört lädret sen Rikets Änglar i augusti.
Men att spela mot polarna och att spela med polarna mot främlingar är en jäkla skillnad, helt annan press och påfrestning när det är mer allvar.
Vet inte om jag kommer lira back eller anfallare, flera av oss är oskrivna kort, men i monstergruppen med elva lag och tio gruppspelsmatcher finns gott om tid(två och en halv timmas spel) att utforska såna saker innan cupen börjar på riktigt.

David Leinar har en gangster består denna gång av:

wef dfv
Quimmen&Bolle - Uski&Aggan
wef rth
Jonas&Midda - Calle&Joel


Kommentarer
Postat av: Joel

ruksigt bra gubbar!!! :D

2009-01-14 @ 14:08:59
Postat av: Chrilledill !

Ändå gött att man har några matcher att "grinda" in sig på så att säga...







2009-01-14 @ 20:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0