Fredagen den trettonde - Återföreningen.

Uski, Engvall och jag hade snackat ett tag om en re-union i Gurkstaden och när Monkis meddelade om att hon var på ingång till Sverige var det lätt att spika ett datum och sammanföra gamla SM-laget i bordshockey.
Är man i Gurkstaden är naturligtvis Rullsson Fullsson special guest star och när Carro joinade förfest nummer två var vi hela sex stycken krigare.

Jag kom till Västerås på torsdag kväll.
Rulle och jag mötte Monkis som kom med buss från Stockholm på fredag vid tre.
Vi käkade på stekiga Gränden(se tidigare inlägg) och handlade soppor som inte ingår i bantningsdieter.
Sen mötte vi Uski när han kom med Örebrotåget vid fem.
Kvällens första station var Rullssons crib på Klockartorpet som för första gången någonsin var städat och flugfritt, jag var stolt som tuppen över Pullisongens jobb.
Vi snicksnackade, delade ut presenter(se kommande inlägg) och slipade formen inför den egentliga förfesten.
Sen åkte vi tvärs över stan till Engvall i Hammarby, vägen dit blev en Uskishow som busspubliken mös gott åt.
Hos Engvall lirade vi Med andra ord och för tredje gången av tre denna vinter fick jag ta emot en annan medalj än den guldiga, jag får nog tagga ner min självbild några hekto nu.
I övrigt lutade jag och tjejerna oss tillbaka i sofforna för att mottaga kyssar och kärlek från de sensuella herrarna Pullis och Uranock.
 
På stan valde vi Blue Moon Bar och det visade sig vara ett bra mycket vassare place än Pluto, Konrad och de andra tveksamma klubbarna vi under tärnatiden skakade våra rumpor på.
Vakterna var också vassare, kan man säga.
Efter två minuter kastade den ena ut Rulle, som försvarade sig med att han är synskadad och ser mer dimmig ut än vad han är, om det var synskadan som satte käppar i hjulet eller om det var de 70 centilitrarna Gin han druckit, det får vi nog aldrig något definitivt svar på.
Lite senare var det nästa vakts tur att kasta ut nästa gängmedlem, Uski, som valde att slå en drill på en plats som vakten fann olämpligt.
Men, som man brukar säga, det var kul att vara med iallafall!

Vi snackade om det igår, jag och Uski, att det kändes som om gänget inte varit ifrån varandra en enda dag när vi nu sågs igen.
Det kändes som att vi tagit 69;an från Sala för att bara festa i Västerås för en kväll, precis som förr!
Tack för trevligheter och minnen, längtar redan till nästa gång!

dfg dfg dfg
Rulle&Carro var bäst på Med andra ord, de samlade inte flest poäng, men med tanke på den interna(t)dosen skötte de sig snyggast i tävlingen. Monkis&Kapten var favoriterna som föll, men som plockade det viktigaste ordet - Förstoppning. Uski&Engvall var vinnare, trots Uskis ihärdiga hackande på det orättvisa i att killen i skjorta skrivit tävlingslapparna.
dfg dfg ert 
Uski drack en Lapin Kulta och en kork Lord Calvert, sen intog han sin vanliga festplats - parketten. Efter en stunds gafflande och klånkande hade Rulle kommit till det skedet då han började skylla på synen, men när man försöker hälla upp groggar med korkarna kvar på flaskorna finns inga ursäkter.
 sdf sdf jkl
Efter kyssar och kärlek och kärlek och kyssar och innan drillande och utkastning visade Uski västeråsarna vem som är Porrkungen genom att svinga sig runt strippstången lika elegant som Kung Loui svingar sig i lianer.

Kommentarer
Postat av: Millan

Något jag sällan yttrar:

Fina fisken.

Gös är gott, men detta var goare.

2009-02-16 @ 23:24:53
Postat av: Engwall

De var otroligt trevligt. Får ta och göra om de snart igen =)

2009-02-17 @ 10:21:04
Postat av: Linda

Linda är bara för söt, o vad med pussar hon får! :D haha

2009-02-18 @ 12:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0